ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Εξουσίες και μπερδέματα...

Πως σχολιάζει ο Γιάννης Κουρτάκης άρθρο του SDNA για τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης

Αντιδράσεις προκάλεσε άρθρο του αθλητικού σάιτ SDNA υπό τον τίτλο «Κοντονής, ο εφιάλτης για το σύστημα επιστρέφει...». Συγκεκριμένα ο Βασίλης Βέργης γράφει «για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του πιο ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ και ΕΝΤΙΜΟΥ υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος πλέον ως Υπουργός Δικαιοσύνης θα εξακολουθεί να είναι ο "εφιάλτης" της διαφθοράς και των εκφραστών της». Στο άρθρο που... αποθεώνει τον Στ. Κοντονή αναφέρεται χαρακτηριστικά:
"Το «Σύστημα» και οι εκφραστές του θα ξαναβρούν ΜΠΡΟΣΤΑ τον «εφιάλτη» τους, τον Κοντονή, καθώς έχουν πολλά ανοιχτά «νταραβέρια» με την Δικαιοσύνη. Και τώρα ο Ζακυνθινός είναι Υπουργός Δικαιοσύνης. Μιλάμε για ΤΟΝ «εφιάλτη»! Δεν θέλει η ζωή να… γλιτώσουν από δαύτον!"
Αυτός που αντέδρασε πρώτος ήταν ο επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης που, απαντώντας ουσιαστικά στο SDNA, έγραψε στο facebook:..
Το site που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββιδης, που διευθύνει ο δημοσιογράφος Αυλακιωτης, πανηγυρίζει για τη μετακίνηση του ΣΤΑΥΡΟΥ Κοντονή στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το επισυναπτόμενο κείμενο, εύκολα θα εξάγει το συμπέρασμα, οτι οι εργαζόμενοι στο site του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, επενδύουν στην παρουσία του Κοντονή στο υπουργείο Δικαιοσύνης, μήπως και κάποια στιγμή τα παραμύθια τους αποκτήσουν και δρακο. Επί της ουσίας τι μας λένε. Οτι ο νέος υπουργός θα αρχίσει να δικάζει! Είναι προφανές οτι έχουν μπερδέψει τις εξουσίες εκεί στο sdna. Δυστυχώς για όλους αυτούς, στην Ελλάδα τα τελευταία 42 χρόνια, δικάζουν πι δικαστές και οχι οι υπουργοί και οι δημοσιογράφοι. Και αν θελουν ενα παράδειγμα, δεν έχουν παρά να προστρέξουν στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππα, όπου δικαστές παρά τις απειλές και τους τσαμπουκάδες έκαναν αυτο που έκριναν οτι υπερασπίζεται τη νομιμότητα. Σε κάθε περίπτωση καταλάβαμε οτι οι δημοσιογράφοι του SDNA, προτρέπουν τον νεο υπουργό να λειτουργησει παραδικαστικά, μήπως και δουν μια άσπρη μέρα. Η αντίδραση και μόνο καταδεικνύει την επιπολαιότητα, μα κυρίως την εμμονή τους.