ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Διευθυντής ραδιοφώνου στον όμιλο Μάρη ο Κ. Αρβανίτης

Αρβανίτης, Μάρης, Δρακουλαράκος
Και επίσημα στον Ομιλο του Δημήτρη Μάρη ο τέως διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης. Ο δημοσιογράφος, συμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του ομίλου 24Media αναλαμβάνει «καθήκοντα Διευθυντή Radio Business Unit με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και δικτύωση του SPORT24 Radio 103,3 καθώς και την ανάπτυξη και τη δημιουργία περισσότερων ραδιοφωνικών brands».
Ο Κ. Αρβανίτης μετά από ένα πολύ σύντομο «πέρασμα»(;) από τα γραφεία του Ιβάν Σαββίδη (δείτε ΕΔΩ) κατευθύνθηκε προς την Καλλιθέα για να αναλάβει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: το ραδιόφωνο.
Ο Ομιλος της 24Media μας πληροφορεί σχετικά:..
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της 24MEDIA στο χώρο του ραδιοφώνου, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Radio Business Unit με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και δικτύωση του SPORT24 Radio 103,3 καθώς και την ανάπτυξη και τη δημιουργία περισσότερων ραδιοφωνικών brands.
Μετά από την πετυχημένη πορεία του στον δημοσιογραφικό χώρο ως παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, σε ΔΙΑΥΛΟ 10 ,FLASH 96, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑ, ΝΕΤ 105,8 , ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΔΙΕΣΗ , ΒΗΜΑ, MEGA , NET, ET1, καθώς και την διευθυντική του παρουσία στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ο Κώστας Αρβανίτης εισέρχεται στον Όμιλο της 24MEDIA.
Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: "Η προσθήκη του Κώστα Αρβανίτη είναι η ιδανική ενίσχυση για τις αναπτυσσόμενες επενδύσεις μας στον χώρο του ραδιοφώνου. Στόχος μας είναι να χτίσουμε πάνω στην ανοδική μας πορεία επενδύοντας παράλληλα σε περισσότερες ραδιοφωνικές προσπάθειες, σε τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό".