ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«Πάγωσαν» και την καμπάνια για το κανάλι Μαρινάκη

Μειώνει ταχύτητα το επιτελείο του εφοπλιστή - Ενεργοποιούν το plan B εξετάζοντας το σενάριο της εξαγοράς άλλου σταθμού

Κατεβάζει στροφές το στρατηγείο του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει αναλάβει το project της νέας τηλεόρασης… «παγώνοντας» μια σειρά από θέματα που ήταν σε εξέλιξη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Οι μηχανές δουλεύουν στο ρελαντί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταματήσει τα ραντεβού για συνεντεύξεις ως προς την αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν τομείς του καναλιού. Παράλληλα έχει «παγώσει» και η προετοιμασία για την καμπάνια που ετοίμαζε η διαφημιστική εταιρία και η μοναδική δραστηριότητα αφορά στη διεκπεραίωση των παραγγελιών..
που είχαν γίνει στο εξωτερικό.
Την ίδια ώρα λέγεται ότι είναι σε ενεργοποίηση το plan B… με τους επιτελείς που τρέχουν το project να μελετούν το σενάριο της εξαγοράς κάποιου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που είναι σε λειτουργία.

 Με άλλα λόγια, αν η κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο παραμείνει ως έχει αυτή τη στιγμή… Η μόνη ρεαλιστική λύση για να εκπέμψει άμεσα το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη – που είναι και το ζητούμενο άλλωστε, είναι η εξαγορά τηλεοπτικού σταθμού από τα ήδη υπάρχοντα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Από τον κατάλογο εξαιρούνται το MEGA και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά και το «E TV» του Φίλιππου Βρυώνη, ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
- πηγή: enimerosi24