ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Τον ενημέρωσαν για να... ραφτεί


Τον γνωστό ράπερ Μιθριδάτη καλωσόρισε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. «Παρουσιάζοντάς» τον στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αλ. Τσίπρας θύμισε τον στίχο «Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα / δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».
Ο Μιθριδάτης είναι γνωστός για τον πολιτικό στίχο που γράφει κατά καιρούς. Θυμίζουμε το 12λεπτο τραγούδι του «Για να μην τα χρωστάω» (Μάιος του 2021) που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το τραγούδι αυτό αναφερόταν στα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.
O Μιθριδάτης τον Μάιο του 2021 τάραξε τα νερά με μια «Μικρή Μουσική Ταινία», το «Να μην τα Χρωστάω», όπου μιλούσε με θυμό, οξυδέρκεια και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδομώντας ένα σύστημα εξουσίας που έχει πρωτοφανή μιντιακή ασυλία και προστατεύεται από ισχυρά συμφέροντα. Το βίντεο στο youtube έχει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2,6 εκατ. views.

ΥΓ Βεβαια τον περασμένο Οκτώβριο ο ράπερ Μιθριδάτης είχε διαψεύσει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» περί πρότασης να κατεβεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο καλλιτέχνης τοτε με το γνωστό του χιούμορ είχε απαντήσει μέσω ανάρτησης στο Facebook. Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας με κυκλωμένο το θέμα για την υποψηφιότητά του και την συνόδεψε με τη λεζάντα: «Παιδιά, εκεί στα parapolitika.gr…να με ενημερώνετε γι’ αυτά, να γνωρίζω κι εγώ για να ραφτώ. Έχω και μπίζι πρόγραμμα».