ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Το μυστικό τού «kmitsotakis.gr»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χάνει ευκαιρία να περηφανευτεί για την εξοικείωσή του με την ψηφιακή νέα εποχή. Μόνο που φαίνεται να αγνοεί ότι ο κόσμος του διαδικτύου είναι ταυτόχρονα το βασίλειο του «μεγάλου αδελφού». Και όσα έχει επιχειρήσει μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης για να επιβληθεί στο κόμμα του και στη χώρα, τα βρίσκει τώρα μπροστά του.
Tο επίσημο βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη που φιλοξενείται στον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων αναφέρει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός διατηρεί προσωπικό «ιστοχώρο», το http://www.kmitsotakis.gr. Αν δοκιμάσει όμως κάποιος να επισκεφτεί αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση, θα μεταφερθεί αυτομάτως σε μιαν άλλη, την http://www.nd.gr, δηλαδή τον επίσημο ιστότοπο της Ν.Δ. Μ’ άλλα λόγια το πρόσωπο του προέδρου του κόμματος ταυτίζεται με το ίδιο το κόμμα! Η πρώτη διεύθυνση («kmitsotakis.gr») είναι σήμερα κενή.
Μέχρι εδώ μπορεί κανείς να πει ότι ο κ. Μητσοτάκης, σε ένδειξη απόλυτου κομματικού πατριωτισμού, θυσίασε την προσωπική του προβολή εξαφανίζοντας τον δικό του ιστότοπο σε όφελος του επίσημου κομματικού ιστότοπου. Δυστυχώς ισχύει ακριβώς το αντίστροφο. Ο κ. Μητσοτάκης έχει απλώς ταυτίσει το κόμμα με το πρόσωπό του και έτσι θεωρεί ότι «kmitsotakis.gr» και «nd.gr» είναι η ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.
- από κείμενο που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην Εφημερίδα των Συντακτών (ολόκληρο ΕΔΩ)