ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Το δακτυλικό αποτύπωμα του Τραμπ στο νέο εξώφυλλο του Time


Η διαδικασία της απαγγελίας βαρύτατων κατηγοριών κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι το κεντρικό θέμα του περιοδικού Time, του οποίου τα εξώφυλλα προκαλούν αίσθηση. Το αμερικανικό περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δακτυλικό αποτύπωμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, καθώς του ζητήθηκε από τις Αρχές να δώσει αποτυπώματα όταν συνελήφθη.
«Ο πρώην Ρεπουμπλικανός πρόεδρος απομακρύνθηκε από το αξίωμα μετά από μία μόνο θητεία εν μέσω τεράστιων οικονομικών δυσκολιών και φόβων για πολιτική βία. Υπάρχουν φήμες, ότι ήταν υπό παρακολούθηση ή ότι επρόκειτο να συλληφθεί.
Ανελέητος, πικραμένος, αποτροπιασμένος με τον Δημοκρατικό διάδοχό του, κλείνεται στην κομψή σουίτα του στο κέντρο του Μανχάταν, σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή του.
Μόνο που δεν αναφερόμαστε στον Πύργο του Τραμπ αλλά στο Waldorf-Astoria και στον πρώην πρόεδρο Χέρμπερτ Χούβερ» σχολιάζει το Time.