ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Εξώδικα Ραγκούση σε Απογευματινή, Παραπολιτικά και Πρώτο Θέμα


Εξώδικα στην Απογευματινή, στα Παραπολιτικά και στο Πρώτο Θέμα για δημοσιεύματα σχετικά με το σπίτι του στην Πάρο έστειλε την Τετάρτη, ο Γιάννης Ραγκούσης κανοντας λόγο για «νέα αθλιότητα» ενώ παράλληλα ζήτησε επισήμως έλεγχο των πόθεν έσχες του τονίζοντας: «δεν έχω τίποτα να κρύψω». Επίσης ζήτησε έλεγχο «και των δηλώσεων πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και για την εξοχική κατοικία στην Τήνο, όπως και των υπουργών της κυβέρνησης για την εξέλιξη των δανείων τους».
«Σε περίπτωση που άμεσα δεν ζητήσουν συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια, θα προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής σε βάρος αυτών των τριών μέσων, καθώς και του Political, όπως ο νόμος προβλέπει», τονίζει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Ραγκούσης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και απαντά και για τις αθλιότητες εναντίον των παιδιών του.
Παράλληλα αναφερόμενος σε σημερινά δημοσιεύματα, των παραπάνω εφημερίδων ο κ. Ραγκούσης σημειώνει ότι «με εγκαλούν διότι η ατομική μου επιχείρηση πήρε απολύτως νόμιμα-με αποκλειστικά δική τους έγκριση-επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που μέσα στην πανδημία κατέγραψαν τεράστιες ζημίες. Σημειώνω ότι για το 2020 λόγω καραντίνας, η ατομική μου επιχείρηση κατέγραψε μείωση τζίρου -78,76% και τελικές ζημιές ύψους -49.249€. Ουσιαστικά αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος».
Τέλος, ο Γ. Ραγκούσης καλεί τη ΝΔ να απαντήσει πόσοι από τους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Ραγκούση:
«1.Σήμερα,επιδίδω 3 εξώδικα σε Απογευματινή, Παραπολιτικά, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
2.Ζήτησα επισήμως έλεγχο των ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ μου, μαζί με του κ.Μητσοτάκη-Υπουργών για Τήνο και δάνειά τους.
3.Απαντώ στη νέα αθλιότητα της ΝΔ, μετά τα παιδιά μου.
Ποιοι υπουργοί-βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή;
Σήμερα, όπως ο νόμος ορίζει, επιδίδω μέσω δικαστικού επιμελητή, 3 εξώδικα προς την «Απογευματινή» , τα «Παραπολιτικά» και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».
Σε περίπτωση που άμεσα δεν ζητήσουν συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια, θα προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής σε βάρος αυτών των τριών μέσων, καθώς και του Political, όπως ο νόμος προβλέπει.
Παράλληλα, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, με Επιστολή μου στον Πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ - η οποία αποτελείται από 7 ανώτατους δικαστικούς, 4 ανώτατα στελέχη ελεγκτικών κρατικών οργανισμών και τραπεζών, καθώς και μόλις από 3 Βουλευτές, ζήτησα επισήμως τον επανέλεγχο όλων των δηλώσεών μου για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, καθώς και των δηλώσεων ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Πρωθυπουργού και για την εξοχική κατοικία στην Τήνο, όπως και των Υπουργών της κυβέρνησης για την εξέλιξη των δανείων τους.
Εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ή να κρύψω. Εκείνοι;

Υ.Γ.
Μετά τη στοχοποίηση των παιδιών μου για την καθ’ όλα νόμιμη εργασία τους στην οικογενειακή μας επιχείρηση, σήμερα είχαμε νέα αθλιότητα από την Απογευματινή ΝΔ, το κόμμα που κατά τα άλλα, προσπαθεί να αυτοπαρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Με εγκαλούν διότι η ατομική μου επιχείρηση πήρε απολύτως νόμιμα-με αποκλειστικά δική τους έγκριση-επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που μέσα στην πανδημία κατέγραψαν τεράστιες ζημίες.
Σημειώνω ότι για το 2020 λόγω καραντίνας, η ατομική μου επιχείρηση κατέγραψε μείωση τζίρου -78,76% και τελικές ζημιές ύψους -49.249€.
Ουσιαστικά αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος.
Αλλά αφού άνοιξαν αυτή τη συζήτηση : αλήθεια, πόσοι από τους Υπουργούς και Βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους;
Πλέον η ΝΔ, έχει απόλυτη υποχρέωση να ενημερώσει τώρα τους πολίτες!».