ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

«Βολές» Αλαφούζου κατά της κυβέρνησης...


...εν μέσω δημάρχου και υπουργών του Μητσοτάκη...

Ευθείες «βολές» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος με φόντο τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των δηλώσεών του για την έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ, αφού χαρακτήρισε ως τεράστιο το πρόβλημα, αναρωτήθηκε εάν υπάρχει πραγματική διάθεση από την κυβέρνηση να την αντιμετωπίσει.
«Υπάρχει μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βλέπουμε καθημερινά, αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση και δεν ξέρω και εάν είναι διατεθειμένη, εάν θέλει να την αντιμετωπίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τη δυσαρέσκειά μας την έχουμε εκφράσει πολλές φορές. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόσουν, αντί να τους αγνοούν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;»
Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς έγιναν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, Άδωνη Γεωργιάδη, Νίκου Παπαθανάση και Θοδωρή Σκυλακάκη, οι οποίοι βρέθηκαν κι αυτή στην έναρξη των εργασιών.