ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

O Μητσοτάκης συμφώνησε σε debate με τον Τσίπρα -ή μήπως όχι;


Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δήλωση του πρωθυπουργού στον Γιώργο Αυτιά ότι συμφωνεί να κάνει debate με το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πρωινή εκπομπή, και μάλιστα με θέμα την οικονομία.
Η δήλωση έχει το ενδιαφέρον της, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφύγει το τηλεοπτικό debate με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πολλά χρόνια, με διάφορα επιχειρήματα, μεταξύ των οποίων και, με απλά λόγια, «αφού τα λέμε στη Βουλή, δεν χρειάζεται».
Ωστόσο, οι δημοσιολογούντες στο Twitter, παρά την -αμήχανη πάντως- προθυμία του πρωθυπουργού να πει «ναι» στην πρόταση του Γιώργου Αυτιά και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν έχουν πειστεί. Ίσως να φταίει βέβαια και ο «όρος» που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: να είναι παρών κάποιος «ανεξάρτητος» που θα ελέγχει άμεσα αν αυτά που θα λέγονται θα είναι αληθή. Προφανές το «καρφί» για τον πολιτικό του αντίπαλο -για ψεύδη και παραμύθια τον κατηγορεί ο ίδιος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από το πρωί έως το βράδυ- αλλά κι εκείνος δεν πήγε πίσω στη συνέντευξή του... Κι ύστερα, έδωσε την εντύπωση ότι μετάνιωσε σε αυτό που αρχικά συμφώνησε.
Αλλά αυτό μένει να φανεί. Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε.
Οπότε ας ρίξουμε μια ματιά πώς «είδε» τα λεγόμενά του το Twitter...

- από efsyn.gr