ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Αρσάκειο για bullying σε 15χρονο μαθητή: Θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες


Ανακοίνωση για το επεισόδιο bullying σε βάρος 15χρονου μαθητή από συμμαθητές του στο Αρσάκειο Ψυχικού οι οποίοι του τύλιξαν τον λαιμό με πετονιά, εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (3/4) η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία-Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία.
Στην ανακοίνωση προς τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στο Αρσάκειο η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία αναφέρει ότι «θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων)».
Παράλληλα η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία υπέβαλε κατεπείγον αίτημα για ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες εκπαιδευτικών.
Η ανακοίνωση από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για το περιστατικό στο Αρσάκειο:
«Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός τής ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων). Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν».