ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

O Mιθριδάτης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;


«Παιδιά, να με ενημερώνετε γι’ αυτά, να γνωρίζω κι εγώ για να ραφτώ»

Δημοσιεύματα θέλουν τον ράπερ Μιθριδάτη να κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές υποψήφιος. Το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη, τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» συζητιέται έντονα στους κύκλους της Κουμουνδούρου με την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ να σκέφτεται να καταθέσει πρόταση στον τραγουδιστή της χιπ-χοπ.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως καθώς ο Μιθριδάτης μένει στα νότια προάστια η σκέψη είναι να του ζητήσουν να θέσει υποψηφιότητα στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Μετά το δημοσίευμα ο καλλιτέχνης πάντως με το γνωστό του χιούμορ απάντησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας με κυκλωμένο το θέμα για την υποψηφιότητά του και την συνόδεψε με τη λεζάντα: «Παιδιά, εκεί στα parapolitika.gr…να με ενημερώνετε γι’ αυτά, να γνωρίζω κι εγώ για να ραφτώ. Έχω και μπίζι πρόγραμμα».


Ο Μιθριδάτης τον Μάιο του 2021 τάραξε τα νερά με μια «Μικρή Μουσική Ταινία», το «Να μην τα Χρωστάω», όπου μιλούσε με θυμό, οξυδέρκεια και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδομώντας ένα σύστημα εξουσίας που έχει πρωτοφανή μιντιακή ασυλία και προστατεύεται από ισχυρά συμφέροντα. Το βίντεο στο youtube έχει μέχρι σήμερα 2,5 εκατ. views.