ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Το One Channel του Μαρινάκη απορροφά το Channel 9


Στoν μιντιακό όμιλο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Διονύσης Παναγιωτάκης. Αφού πούλησε το Action24 στους Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, ο Παναγιωτάκης προχώρησε στην απόκτηση ενός άλλου τοπικού, αθηναϊκού καναλιού: του Channel 9.
Κι αυτό προορίζεται να μετεξελιχθεί σε One Channel. Ναι, το κανάλι που είχε λανσάρει ο Μαρινάκης έως ότου έκανε δικό του το Mega. Πρακτικά το Channel 9 απορροφά το One, το οποίο εκπέμπει μόνο διαδικτυακά αλλά και μέσω Cosmote TV και Nova. Πλέον, θα εκπέμπει και τηλεοπτικά, έστω και μόνο στην Αττική.
Ο Διονύσης Παναγιωτάκης πήρε υπό τον έλεγχο του το περιφερειακό κανάλι Channel 9 που προ ετών ονομαζόταν Τηλετώρα και το κατείχε ο εκδότης της ακραίας «Ελεύθερης Ώρας» Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Και ρόλο στο νέο, πλέον, κανάλι θα έχει ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης.
Το Channel 9 συνεργάζεται με τις εταιρείες του Παναγιωτάκη εδώ και δύο χρόνια, εκπέμποντας από τις εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε το Action24 καθώς και με το One Channel τους τελευταίους μήνες.