ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Μην τα πουλάτε όλα...


Αφήστε ρε σελεμπριτάδες τα παιδάκια σας, τις εγκυμοσύνες σας, τους έρωτές σας, τα ψιλοαρρώστιές σας έξω από τα σόσιαλ. Τόσους άλλους τρόπους έχετε για να κερδίσετε κλικ, ακολούθους και αποδοχή. Κάντε το με τα ταλέντα σας (ή τα μη ταλέντα σας), με τη δουλειά σας, με τη σκέψη σας, με το μυαλό σας, με τη φωνή σας, με την αξία σας. Όχι με το να μοστράρετε, ακόμα και σε μη διαδικτυακούς «φίλους», τα μονάκριβά σας, τα διδυμάκια σας, τα τριδυμάκια σας, τα κόβιτ σας ή τους γεροντοέρωτές σας. Κρατήστε μερικές αξίες για τον εαυτό σας. Γίνετε ο εαυτός σας. Αυτός που ήταν πριν σας μεγεθύνει το τηλεοπτικό γυαλί και η αναγνωρισιμότητα. Δειχτείτε την ιερότητα της οικογένειας, του έρωτα και της ιδιωτικής ζωής. Μην τα πουλάτε όλα. Πατήστε στη γη.
(Γράφτηκε στο ΗΑRDDOG με τελευταία –γιατί υπάρχουν και προηγούμενες– αφορμή ένα βίντεο με τρυφερές εσωτερικές οικογενειακές στιγμές που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Τίποτα το επιλήψιμο πέρα από αυτό το «πούλημα» της εικόνας για το διαδικτυακό «ακολουθήστε» και τη ματαιοδοξία της πλημμύρας από απρόσωπους «φίλους»).