ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Πάει για «φούντο» διαδικτυακό εγχείρημα γνωστού δημοσιογράφου- εκδότη;


Πυκνώνουν τα παράπονα για καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας σε σάιτ, γνωστού δημοσιογράφου- εκδότη που βγήκε στον αέρα του διαδικτύου τον περασμένο Μάρτιο. Ηδη από το σάιτ έχουν αποχωρήσει 4 βασικοί συντελεστές. Η αιτία δεν είναι μόνο τα λίγα χρήματα που δίνει ως αμοιβές το «αφεντικό» αλλά και το ότι οι υποσχέσεις του (σε οικονομικό επίπεδο) δεν εκπληρώνονται ποτέ. Π.χ. επιμίσθια για επιπλέον εργασία, σε περιοδικό που βγάζει παράλληλα, δεν έχουν πληρωθεί ποτέ παρόλο που οι άνθρωποι που εργάστηκαν εκεί, το έκαναν πέραν του 8ώρου τους και εκτός των νόμιμα συμφωνηθέντων ωρών εργασίας τους.
Τα πράγματα στο σάιτ δεν φαίνονται καθόλου καλά και κάποιοι ισχυρίζονται πως όλο το διαδικτυακό εγχείρημα πάει για «φούντο». Και είναι κριμα γιατί το συγκεκριμένο σάιτ έχει διαφορετικό και ποιοτικό περιεχόμενο σε σχέση με τα δεκάδες ενημερωτικά που υπάρχουν στο διαδίκτυο.