ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

«Βόμβες» Αλιβιζάτου για 53χρονο, υποκλοπές και Χρυσή Αυγή


Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Καρβουνιάρη

Την άποψη ότι καλώς το όνομα του παιδοβιαστή, αποκαλύφθηκε σε ΜΜΕ ακόμα και πριν τη σχετική Εισαγγελική διάταξη, τη στιγμή που όλα είχαν κυκλοφορήσει μέσω του διαδικτύου, εξέφρασε ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Καρβουνιάρη, στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας.
Ο Συνταγματολόγος υποστήριξε πως θεωρεί αδιανόητο να καταδικαστεί ένας δημοσιογράφος για κάτι τέτοιο, τονίζοντας όμως πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό να γίνει κανόνας και ιδίως για ήσσονος σημασίας περιπτώσεις.
 Παράλληλα ερωτηθείς σχετικά τόνισε ότι στην περίπτωση Λιγνάδη «αν δεν κάνω λάθος καταδίκη σε κάθειρξη 13 ετών με αναστολή εκτελέσεως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα από την περίοδο της μεταπολίτευσης. Κάτι έγινε εκεί»
Ο κ. Αλιβιζάτος αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία να προβάλλεται απόρρητο σε μία κορυφαία στιγμή όπως είναι η Εξεταστική Επιτροπή. 
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερα χαμηλή κατάταξη που έχει πλέον η Ελλάδα, στο Κράτος Δικαίου. Επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα αποτροπή συμμετοχής της Χρυσής Αυγής και των παραφυάδων της στις Εθνικές Εκλογές. 
Aκούστε την εκπομπή: