ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

«Πρωινά» νεύρα Πορτοσάλτε


Εκνευρισμός στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε Κωστή Χατζηδάκη και Θάνο Πλεύρη(«Βρες μια τρύπα να κρυφτείς αν τολμήσεις να απολύσεις κανέναν υγειονομικό»).
Ο Καραμέρος θέλησε να «πειράξει» τον Άρη Πορτοσάλτε και του είπε «δεν πιστεύω Άρη, να σου ήρθε ο λογαριασμός πρωί πρωί γιατί σε βλέπω σε μία ένταση. Καθώς, εκτός από το ύφος του Πολάκη υπάρχει το περιεχόμενο και μια πραγματικότητα».
Αμέσως και εμφανώς εκνευρισμένος ο Πορτοσάλτε «μισό λεπτό αγαπητέ, κύριε, εγώ επί του ύφους σας, δεν ασχολούμαι, παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Δεν ανέχομαι προσωπική κρίση επί της συμπεριφοράς μου. Δεν θα πάρω άδεια πώς θα μιλώ από κανέναν Καραμέρο!».
«Δεν καταλάβατε. Θα δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Ίσως το δείτε στο Luben». ανταπάντησε ο Γ. Καραμέρος, με τον Α. Πορτοσάλτε να επανέρχεται: 
«Δεν με ενδιαφέρει το χιούμορ του κ. Καραμέρου. Δεν με αφορά».