ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

«Αυτό που λένε, ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει την ΑΕΚ, ισχύει;»


Οι ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές που βγάζουν ακροατές στον αέρα έχουν, από μια άποψη, σασπένς. Είναι φορές που ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν ξέρει από πού και πώς θα του έρθει η μπάλα. Σαν τον τερματοφυλακα πριν από το πέναλτι. Δεν γνωρίζει αν και πώς θα τουεπιτεθούν, αν θα τον τρολάρουν, αν και πόσο θα τον προσβάλλουν –αντιμετωπίζοντάς τον σαν «όργανο», «αργυρώνητο», «υποχείριο» πολιτικών ή παραγόντων.
Πιο εύκολα είναι τα πράγματα αν ο παραγωγός δέχεται και μεταδίδει μόνο γραπτά μηνύματα. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση ελλοχεύουν κίνδυνοι. Πάμπολλες οι φορές που δημοσιογράφοι έχουν εκραγεί μπροστά στο μικρόφωνο με αυτά που διαβάζουν.
Το μεσημέρι του Σαββάτου στον Σπορ fm, στην εκπομπή των Διονύση Δεσύλλα, Γιώργου Τσακίρη και Κώστα Νικολακόπουλου ένα μήνυμα εμφανίστηκε στην οθόνη τού δεύτερου και το διάβασε, ίσως αιφνιδιασμένος: «Αυτό που λέει η άλλη πλευρά, ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει την ΑΕΚ, ισχύει;» ρωτάει αφελώς ή τρολάροντας ο ακροατής. Και αργότερα ήρθε ένα ακόμα παράδοξο μήνυμα, αυτή τη φορά για τον Νικολακόπουλο: «Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ μιλάει με Φορτούνη;»
Πέρα από τα αφελή μηνύματα υπάρχουν και τα επικίνδυνα. «Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει» γράφει ο άλλος στον Δεσύλλα. Και εκείνος πρέπει να το διαβάσει –και το διαβάζει– στο ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφούζου που είναι αφεντικό και στον «μικρό» Παναθηναϊκό.
Δεν είναι εύκολο το μεροκάματο στις εκπομπές που προσφέρουν λαϊκό βήμα...
- από το Harddog