ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Tσίπρας για ΣΚΑΪ: Θα κέρδιζε αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός


«Δεν υπήρξε καμία επιλογή να μην έρθω. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Ο δικός σας έχει έντονη άποψη, δικαίωμά του. Άποψή μου είναι ότι θα κέρδιζε περισσότερο αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς γιατί δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε προηγούμενες προσκλήσεις από εκπομπές του καναλιού.
«Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ο ΣΚΑΪ, αλλά το γεγονός ότι ολοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μία μεροληπτικά στάση, δεν υπάρχει η άλλη άποψη, η άλλη φωνή», πρόσθεσε.
«Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να λέει ότι "έχω ταυτότητα", το πρόβλημα είναι ότι στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο σχεδόν όλοι οι σταθμοι ταυτίζονται, πηγαίνουν πιο κοντά σε αυτή την ταυτότητα. Υπάρχει έλλειμμα πλουραλισμού», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι είναι η μοναδική που «έχει επιλέξει να διαμορφώσει ένα τοπίο ενημέρωσης αυστηρά μονοθεματικό».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε αποστάσεις από τυχόν στοχοποίηση δημοσιογράφων του καναλιού από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε, «αν έχει συμβεί, δεν εκφράζουν το κόμμα».
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «είναι υπερβολικό να μιλάτε για στοχοποίηση. Αν ένας δημοσιογράφος ασκεί κριτική, τότε θα ακούσει κριτική». 
- από το newpost