ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Επίθεση Άδωνη στην Καλογεροπούλου: «Σταματήστε κυρία μου την κλάψα για την ακρίβεια»!


Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 από τις ερωτήσεις για την έκρηξη τιμών και για τους λογαριασμούς ρεύματος που φέρνουν σοκ στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πανικόβλητος μετά και τις σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην Καστοριά, επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα μιλώντας ως δήθεν οικονομικός αναλυτής και αναφέροντας ότι ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα οπότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μαλιστα τα έβαλε με την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου όταν τον ρώτησε εάν είναι μίζεροι οι πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν σε πολλές περιπτώσεις τριπλασιαστεί.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης της επιτέθηκε φωνάζοντας: «Σταματήστε κυρία μου την κλάψα, βλάπτετε την Ελλάδα» και «ας αφήσουμε τα ψόφια, παντού έχει πληθωρισμό». «Εσείς εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό και όχι εγώ που είμαι εκλεγμένος από 70.000 πολίτες; Από πού είστε εσείς εκπρόσωπος του λαού; Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ φανατικιά και τίποτα άλλο. Είμαι πρόθυμος να απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση, αλλά εσείς είστε κακόπιστη» είπε στην δημοσιογράφο ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα ο Γεωργιάδης τα έβαλε και με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ και την ιδιοκτησία της.