ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

«Μήπως ξέρουν και την ακριβή ώρα που θα ξεκινήσει ο πόλεμος;» - Ο Πούτιν τρολάρει τους δυτικούς


Με «τρολάρισμα» απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος στον καταιγισμό δημοσιευμάτων στη Δύση για έναρξη εισβολής στην Ουκρανία τα επόμενα 24ωρα. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν αμφισβήτησε ευθέως την εγκυρότητα μεγάλων δημοσιογραφικών μέσων και πρακτορείων της Δύσης, αλλά και την ανεξαρτησία τους από τους πολιτικούς σχεδιασμούς κυρίως των ΗΠΑ, όπως δείχνει η αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Σύμφωνα με το ελληνόφωνο Sputnik, ο κ. Πεσκόφ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις σημείωσε ότι ο Πούτιν «Αστειεύεται κάποιες φορές, ζητώντας μας να ελέγξουμε εάν αναφέρουν την ακριβή ώρα που θα ξεκινήσει ο πόλεμος».
Το «τρολάρισμα» αφορά τόσο την μεγάλη πλειοψηφία των αμερικανικών και βρετανικών, αλλά και άλλων δυτικών ΜΜΕ, όσο και την αμερικανική διπλωματία, για τις συνεχείς δηλώσεις και δημοσιεύματα περί επικείμενης εισβολής «το αμέσως επόμενο διάστημα», «μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου», «τις επόμενες 48 ώρες», κτλ.