ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Υποψήφιος με τη ΝΔ γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος


Υποψήφιος με τη ΝΔ στα Χανιά θα είναι γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Επ΄αυτού είχε γίνει μια σχετική κουβέντα και κατά το παρελθόν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωστόσο τότε ο  δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Καμπουράκης (περί αυτού ο λόγος) είχε αποφασίσει να μην περάσει στην απέναντι όχθη. Οπως έγραψαν τα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη, προφάνως ο Καμπουράκης τώρα το ξανασκέφτηκε και μάλλον έχει καταλήξει να συμμετάσχει σε νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο. Εκκρεμεί, λέει, μια συνάντηση με τον πρόεδρο Κυριάκο για να επισημοποιηθεί ο «γάμος». Πάντως, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ήδη στα Χανιά άρχισε να συζητείται (και μάλιστα έντονα στο παρασκήνιο) η συγκεκριμένη προοπτική που έχει να κάνει με την υποψηφιότητα Καμπουράκη.

Καμπουράκης: Διαβάζω πάλι ότι είμαι υποψήφιος...

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφορούσε ευρέως σε αθηναϊκά και χανιώτινα ΜΜΕ ότι ο Δ. Καμπουράκης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Κρήτη. Τότε ο δημοσιογράφος πολλές φορές είχε σπεύσει να διαψευσει τη φημολογία. Σε δύο αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε:
"Προκηρύχτηκαν εκλογές και δεν το 'μαθα; Διότι διαβάζω πάλι ότι είμαι υποψήφιος. Κάθε βδομάδα τα ίδια, είτε σε αθηναϊκά, είτε σε χανιώτικα μέσα. Tο λέω λοιπόν όσο πιο καθαρά γίνεται:
Δεν έχω λάβει καμία απόφαση να μεταπηδήσω από την δημοσιογραφία στην πολιτική. Εντάξει;
Όσο για το επιχείρημα ότι κατεβαίνω τακτικά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, οι συμπατριώτες μου ξέρουν πως εδώ και τριάντα πέντε χρόνια ζούσα παραλλήλως στην Αθήνα και στα Χανιά."
➤ Συγνώμη, προκηρύχθηκαν εκλογές και δεν το ‘μαθα; Διότι βλέπω πάλι να βοά το διαδίκτυο ότι θα ‘μαι υποψήφιος με τη ΝΔ στα Χανιά. Παρακαλώ τους συναδέλφους να μ’ αφήσουν ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου. Όταν και αν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος για βουλευτής, για καλόγερος, για κιθαρίστας ή ντράμερ, θα το μάθουν από μένα. Ως τότε, παρακαλώ να μην γράφουν ανακρίβειες και να με παίρνουν τηλέφωνο πριν προχωρήσουν σε αναρτήσεις που με αφορούν. Η πιάτσα ξέρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και απαντώ πάντα.