ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Έκανε δουλειά το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ


Κάνει δουλειά η δημοσιογραφική παρέμβαση για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν –που συχνά καίνε!— τον κόσμο; Ενίοτε κάνει... Όπως στην περίπτωση των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής που παραμένουν επί τριετία άνεργοι και περιμένουν να ανοίξουν οι σχετικοί πίνακες για να κινηθεί η διαδικασία –κάτι που έχει καθυστερήσει. Το θέμα έθιξε ο Alpha 98,9 με ρεπορτάζ της Ντίνας Μόσχου, η οποία παιδεύτηκε αλλά τελικά έβγαλε άκρη. 
Όπως έγραψε ο Harddog, η αρχισυντάκτρια του σταθμού αναφέρθηκε στο πρόβλημα στη χθεσινή μεσημβρινή εκπομπή της και μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους ακροατές ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ΑΣΕΠ αλλά σκόνταψε πάνω σε μισάωρη αναμονή έως ότου έπεσε η τηλεφωνική γραμμή.
Η κυρία Ντίνα Μόσχου κάνει update του "ρεπορτάζ της υπομονής", επισημαίνοντας πως καμιά φορά η υπομονή αποδίδει, αρκεί να μην τα παρατάς! Συγκεκριμένα η η αρχισυντάκτρια του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 αναφέρει:
«Από την στιγμή που δεν κατάφερα τηλεφωνικά να βγάλω άκρη, έστειλα χθες και ένα email στο ΑΣΕΠ με το αίτημα να δοθεί μια απάντηση στην αγωνία των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.
Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι είχαν ακούσει την εκπομπή και θα ήθελε να κάνει μια παρέμβαση για το θέμα ο κος Αθανάσιος Παπαϊωαννου, πράγμα το οποίο και έγινε (στην σημερινή εκπομπή).
Επί της ουσίας, έδωσε την διαβεβαίωση από τον "αέρα" του 989 Alpha Radio ότι θα προσπαθήσει να "τρέξει" την διαδικασία εντός των χρονοδιαγραμμάτων, κάτι το οποίο ανακούφισε -κάπως- τους άνεργους (επί 3 χρόνια) εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής».