ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Yποψήφιος στις επόμενες εκλογές o Σταμάτης Μαλέλης


Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη την περίοδο των μεγάλων επιτυχιών μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης, δίνοντας το μήνυμα ότι όσοι πάσχουν από αυτήν, μπορούν να την ξεπεράσουν και να.. κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Ο Μαλέλης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικύς εκλογές. Σταχυολογούμε:
  • «Όσοι έχουν κατάθλιψη πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τη νικήσουν. Είχα φτάσει στο σημείο να λέω “πέθανε ρε”» εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
  • «31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38 χρόνια στα κανάλια. Μου άρεσε η δημοσιογραφία, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω αυτή την πορεία.
  • Είμαι πολύ περήφανος και συγκινούμαι όταν συναντώ ανθρώπους τους οποίους βοήθησα στα πρώτα τους βήματα. Δεν έχω κάνει ριάλιτι και ούτε ονειρεύομαι να κάνω. Η κατάθλιψη ήρθε στην περίοδο των μεγάλων επιτυχιών.
  • Μπορεί να αδίκησα κάποιους ανθρώπους στη δουλειά μου και τους ζητώ συγγνώμη. Σαφώς χρειάζονται οι παλιότεροι, αλλά εγώ ποντάρω στους νέους ανθρώπους, το νέο αίμα.
  • Οι αποφάσεις στο Mega είναι ομαδικές και ήταν συνειδητή επιλογή η ενημέρωση να είναι γένους θηλυκού. Χαίρομαι που ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει μεγάλη επιτυχία φέτος στην ενημέρωση.
  • Θέλω να κάνουμε διαφορετικές ψυχαγωγικές εκπομπές και να δώσουμε στο κοινό καλή ψυχαγωγία. Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η πολιτική ταυτόχρονα με την τηλεόραση.
  • Σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Δουλεύω 40 χρόνια κι έχω αποδείξει ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου».