ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Βράζει η ΝΔ για το #Πελώνη_σβήνε


Hταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη που ξεθάφτηκαν θύμισαν στο κομματικό προσωπικό της ΝΔ πόσο έχει.. «μολυνθεί» η κυβέρνηση από ξένο αίμα.
Τα σχόλια που έκανε ως δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα ειρωνικά σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά, του Άδωνη Γεωργιάδη και της Δεξιάς και αυτό έχει επιτείνει την αίσθηση ότι το σύστημα Μητσοτάκη δεν σέβεται τα ιερά και τα όσια της παράταξης.
Μετά την επίθεση του Κ. Σημίτη στον Κ. Καραμανλή για την αθέτηση της στρατηγικής του Ελσίνκι στα ελληνοτουρκικά άρχισε να δημιουργείται έντονη δυσφορία στο εσωτερικό της ΝΔ για το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν στήριξε τον πρώην πρωθυπουργού. Στο στόχαστρο βρέθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος που στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έδειξε απόλυτη απάθεια για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Από την αρχή υπήρχε απορία για το έντονο άρωμα κέντρου στο Μέγαρο Μαξίμου και όσο περνούσε ο καιρός και άρχιζαν τα «ατυχήματα» η απορία γινόταν δυσαρέσκεια. Είναι προφανές για όσους γνωρίζουν τη δυναμική στο εσωτερικό της ΝΔ ότι σ' αυτούς θα ρίξουν την ευθύνη όταν η φθορά της κυβέρνησης γίνει ραγδαία.
- από ρεπορτάζ του Θ. Καραγιαννίδη στο TVXS (ολόκληρο ΕΔΩ)