ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

«Ο ανέμελος Πρωθυπουργός» πρωτοσέλιδο στη Δημοκρατία


«Μονίμως ανέμελος ο πρωθυπουργός σε καιρό «πολέμου»! Για τένις με 9.135 νεκρούς». Αυτός είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» με την φωτογραφία του Κυριάκου.. Μητσοτάκη να παίζει τένις στον όμιλο αντισφαίρισης Αθηνών το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.
Στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Ο… αμέριμνος Πρωθυπουργός» η εφημερίδα γράφει:
«Η απόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το λαϊκό αίσθημα είναι αντιστρόφως ανάλογη με εκείνην που επιβάλλει το αξίωμά του. Ο κ. Μητσοτάκης απέχει από τον τρόπο ζωής, τις πεποιθήσεις, το περί δικαίου αίσθημα, από τον βιωμένο πολιτισμό και τη λαϊκή ψυχή όσο και ο δυσπερίγραπτος Γιώργος Παπανδρέου… Ο Κ. Μητσοτάκης, με την επιλογή του να παίξει τένις την ώρα που ανακοινωνόταν ο θλιβερός απολογισμός των κυβερνητικών επιδόσεων στον χειρισμό της πανδημίας, δεν έκανε κάτι παράνομο. Το αγαπημένο του άθλημα, το τένις, επιτρέπεται τούτες τις ημέρες της μεγάλης δοκιμασίας - σε αντίθεση με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες. Όμως το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό. Επίσης, το νόμιμο δεν αποτελεί πάντοτε... έξυπνη επιλογή - ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που ασκούν εξουσία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι ακολουθεί την πεπατημένη του Γιώργου Παπανδρέου στον αθλητισμό, αλλά και στην αμεριμνησία εν ώρα κρίσης. Αυτό αποδεικνύουν και οι ποδηλατάδες του στην Πάρνηθα, τα τσιμπούσια με πλήθος κόσμου στην Ικαρία και το κυνηγητό στα μπαλάκια του τένις την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε ότι θα έπρεπε να παραγγελθούν επιπλέον 93 φέρετρα για τους νεκρούς του εικοσιτετραώρου από Covid-19. Κρίμα...».