ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Η μύγα


Η συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου, προγραμματίστηκε με σκοπό να εμφανιστεί ως δίαυλος επικοινωνίας για τις δύο πλευρές και να αγοράσουν χρόνο με βάση το σενάριο Μητσοτάκη.. "δεν τρέχει τίποτα".
Δε νομίζω πως υπάρχει αναλυτής που θεωρεί πως ξαφνικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκατέλειψε την υποχωρητική στάση και τη θεωρία πως το Oruc Reis δεν παρενοχλεί και πως η κόκκινη γραμμή είναι τα 6 μίλια (αυτό έχει πει ο Γεραπετρίτης) και έστειλε το Δένδια για να κάνει σώου σκληρής γραμμής
 Ο Δένδιας για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, με 1,5 χρόνο καθυστέρηση ,επανέφερε τις πάγιες εθνικές θέσεις της Ελλάδας, που θεωρούν ως μοναδική ελληνοτουρκική διαφορά τη χάραξη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. Και το έκανε λίγο μετά την παρέμβαση Καραμανλή, ο οποίος στράφηκε εναντίον της Σημιτικής και Μηστοτακικής γραμμής στα ελληνοτουρκικά. Ταυτόχρονα, με τη στάση που επέλεξε, αναγόρευσε τον εαυτό του σε διεκδικητή του ρόλου ηγέτη στη ΝΔ.
Αν κάποιος αμφιβάλει, ας δει την αντίδραση Μητσοτάκη. Έσπευσε να διαρρεύσει πως ο Δένδιας ήταν σε συνεννόηση μαζί του, λες και ο ΥΠΕΞ της χώρας υπήρχε πιθανότητα να συνεννοείται όχι με τον πρωθυπουργό αλλά με το σουβλατζίδικο της γειτονιάς.
Η διαρροή ήταν ακριβώς η συμπεριφορά αυτού που έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Αν και νομίζω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιθυμούσε να προχωρήσει σε εξόντωση. Της μύγας.
Kώστας Βαξεβάνης / fb