ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Tι γίνεται με τον Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ – Τα σχέδια του σταθμού για τη νέα σεζόν


Εντονες ζυμώσεις στον ΣΚΑΪ για τη νέα χρονιά με φόντο την ενίσχυση της ενημέρωσης, αλλά και την επαναφορά της απογευματινής ζώνης στα νούμερα προηγούμενων ετών, αφού οι τελευταίοι κύκλοι.. του «My Style Rocks», η νέα εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, αλλά και το καθημερινό «House of Fame» δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα
Στο πλαίσιο αυτό, όπως γράφει topontiki, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Καμπουράκη με τον ΣΚΑΪ κατόπιν ενεργοποίησης της σχετικής option.
Επίσης έχει πέσει στο τραπέζι της Εύης Κουτσαυτάκη η ιδέα λανσαρίσματος ενός ενημερωτικού μεσημεριανού μαγκαζίνο σε καθημερινή βάση, στα πρότυπα των αντίστοιχων που προέβαλε το κανάλι σε προηγούμενες σεζόν.
Οι υπέρμαχοι της επιλογής αυτής θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα ενισχύσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα νούμερα του οποίου αποτελούν αντικείμενο μελέτης στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του χαμηλού leadin από το «House of Fame» και την επιδρομή των «Ράδιο Αρβύλα».