ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

«Ωραίος ο Δένδιας»


Μεγάλη ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου..
Οι Ράδιο Αρβύλα δεν άφησαν ασχολίαστη την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη γειτονική χώρα. Και όχι μόνο αναφέρθηκαν στον Νίκο Δένδια αλλά ο Αντώνης Κανάκης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πολιτικό.
Στο αποψινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα και λίγο πριν ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για το δημοψήφισμα που θα «έτρεχαν» όπως κάνουν κάθε βράδυ, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από τον Γιάννη Σερβετά να τον χτυπήσει στην πλάτη.
Ο λόγος ήταν πως είχε την καλή κουβέντα έτοιμη αλλά ήθελε λίγο… σπρώξιμο, όπως χιουμοριστικά είπε, για να του βγει.
«Σπρώξε με βρε Γιάννη να μου βγει! Θα πω καλή κουβέντα για πολιτικό. Και όμως! Κυρίες και κύριοι… Ωραίος ο Δένδιας! Πρέπει να το πούμε. Είναι ένα θέμα εθνικό, πάνω από κόμματα. Μην αρχίσουμε τώρα αυτά τα τρελά. Όπως τότε ήταν ωραίος ο Στεφανόπουλος με τον Μπιλ Κλίντον… Έτσι, ωραίος ο Δένδιας σήμερα στην Τουρκία. Να τα λέμε αυτά!» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε πάσα για το δημοψήφισμα της βραδιάς.