ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

O «Θεός Tσακαλώτος» της Πελώνη και το τρολάρισμα του Ευκλείδη


Η μπάλα στην εξέδρα από την εκπρόσωπο για τα δηλητηριώδη tweets του παρελθόντος

Αίσθηση έχουν προκαλέσει από χθες στα social media παλαιότερες αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου στο Twitter κατά προσώπων που αποτελούν κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης.. Μητσοτάκη και τους οποίους οφείλει, λόγω θέσης, να «καλύπτει» καθημερινά.
Η Αριστοτελία Πελώνη ρωτήθηκε σχετικά στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και με το χαρακτηριστικό μπλαζέ της ύφος έδειξε πως δεν καταλαβαίνει (για την ακρίβεια δεν θέλει να καταλάβει) την κριτική που της ασκείται.
Ειδικότερα η κα Πελώνη ανέφερε «για πιο πράγμα εγκαλούμαι; Επειδή σχολίαζα σε άλλο πλαίσιο με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, με την οποία έγραφα και σε εφημερίδες; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όταν μπήκα στην πολιτική όπως έκαναν άλλοι; Η τακτική των τυμβωρύχων του Ίντερνετ δείχνει και την απελπισία κάποιων».
Η μπάλα στην εξέδρα, λοιπόν, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να κρύβεται πίσω από τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.
Τα ερωτήματα, βέβαια, παραμένουν:
  • Ποια είναι η «πραγματική» Αριστοτελία Πελώνη; Εκείνη του 2012,2013,2015 ή η σημερινή του 2021;
  • Τι σημαίνει «σχολίαζα σε άλλο πλαίσιο» και ποιο είναι το σημερινό πλαίσιο;
  • Πώς γίνεται να έχει στενή συνεργασία, να καλύπτει και να προωθεί τις ενέργειες πολιτικών, τους οποίους λοιδορούσε μόλις πριν από λίγα χρόνια;
H απάντηση Τσακαλώτου

Η Αριστοτελία Πελώνη δέχεται σφοδρή κριτική, με το #Πελωνη_σβηνε να έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές σε Twitter και facebook, όμως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, γνωστός για το κοφτερό του χιούμορ, έσπευσε να απαντήσει σε ένα tweet που είχε κάνει η κα Πελώνη το 2015 και τον αποκαλούσε «Θεό».

H Αριστοτελία Πελώνη έπαιρνε
 το μέρος του Νίκου Παππά την εποχή
 που δίνονταν οι τηλεοπτικές άδειες.
Το tweet της τα λέει όλα.

Η ίδια η κ. Πελώνη, πάντως, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν έδειξε να πτοείται ιδιαίτερα από τον σάλο που έχει προκληθεί και επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κρυπτόμενη πίσω από την παλαιά δημοσιογραφική της ιδιότητα.

- πηγή: efsyn