ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου στην Επιτροπή για την ενίσχυση του Τύπου


Τον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ Σωτήρη Τριανταφύλλου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, να προτείνει για την πλήρωση της θέσης στην Γνωμοδοτική Επιτροπή,.. που προβλέπεται στο άρθρο 86 του Ν. 4674/2020.
Το άρθρο εντάσσεται στις διατάξεις σχετικά με την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης για την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων, διαμέσου ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, βάσει κριτηρίων και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που αφορούν στη δημοσιογραφική δεοντολογία, την πολυφωνία και την προαγωγή της ποιότητας του δημόσιου διαλόγου.
Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος προτάθηκε από την ΕΣΗΕΑ ως μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, έχει μακρά καταξιωμένη εργασιακή εμπειρία και πλούσια συνδικαλιστική δράση, αφού υπήρξε για πολλά χρόνια εκπρόσωπος των συντακτών της εφημερίδας «GOAL NEWS» στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΠΣΑΤ για δυο θητείες. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού, έχει διδακτική εμπειρία από το 2006 έως σήμερα σε δημόσια ΙΕΚ δημοσιογραφίας και κρατικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας και πλούσιο ερευνητικό – συγγραφικό έργο. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις και ομιλίες σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων με κύριο θέμα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.