ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ερώτηση στη Βουλή για το “Είμαι κουκουλοφόρος” που έπαιξε στην ΕΡΤ


Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν οι  βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Μαρκόπουλος, υποστηρίζοντας ότι στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ έπαιξε ένα τραγούδι που κατά.. τη γνώμη τους εξυμνεί τους κουκουλοφόρους. Οι δύο βουλευτές ζητούν «έλεγχο περιεχομένου» για το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά» που τραγούδησε ο Σπύρος Γραμμένος στην εκπομπή μετά από προτροπή των συντελεστών της εκπομπής (δείτε ΕΔΩ).
Όπως αναφέρουν στην ερώτηση που κατέθεσαν, την ίδια ώρα που ανοίγει και πάλι ο φάκελος για την τραγωδία της MARFIN «στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ στις 12-4-2021 παρουσιάστηκε τραγουδιστής που με προκλητικό τρόπο και από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης που τροφοδοτείται από τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών ερμήνευσε, κατόπιν επιθυμίας της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, τραγούδι με το οποίο εξυμνούσε και εξωράϊζε την δράση αυτουργών παραβατικών πράξεων παρόμοιων με αυτές που οδήγησαν στον εμπρησμό και την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν, στέλνοντας λάθος μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση».
Οι δυο βουλευτές της ΝΔ, αφού παραθέτουν στίχους του τραγουδιού, καταγγέλλουν την παρουσιάστρια και τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής γιατί «συμμετείχαν στην προσβλητική αυτή ενέργεια, επαναλαμβάνοντας κατά διαστήματα τους στίχους».