ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ο «Φιλελεύθερος» φτιάχτηκε στο γραφείο του Μητσοτάκη


Τα «Παραπολιτικά» προχωρούν σε μία αποκάλυψη, στη στήλη τους «Πράκτωρ», αυτή την εβδομάδα. Γράφουν πως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη και της ομάδας του Liberal, η.. οποία έχει αναστείλει πριν μερικούς μήνες τη λειτουργία της, δημιουργήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Μια φορά και έναν καιρό, το γραφείο ενός αρχηγού κόμματος (Μητσοτάκης), ένας δημοσιογράφος και μία διαφημιστική εταιρία, η V+O, αποφάσισαν να γίνουν εκδότες» γράφουν τα «Παραπολιτικά» που έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη και προφανώς γνωρίζουν κατιτίς παραπάνω.
Και συνεχίζουν: «Κάπως έτσι είχε προκύψει η επιτυχημένη εφημερίδα Φιλελεύθερος. Στόχος ένα Μέσο που θα αποτελούσε το "ευαγγέλιο" του προέδρου Κυριάκου. Παρά το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν κάτι εκατομμύρια (σε ευρώ προφανώς), το εγχείρημα δεν κατάφερε να συναντήσει την απήχηση του αναγνωστικού κοινού».
  • από κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ΕφΣυν