ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Τρελά λεφτά στο Survivor


-Tι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις;
- Θα γίνω Τριαντάφυλλος και θα πάω στο Survivor! Τόσα λεφτά βγάζουν... Και κάνουν και τις διακοπές τους!..
Διαβάζουμε στο ethnos.gr για τις αμοιβές των παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΪ:
«Ζαλίζουν τα ποσά που -σύμφωνα με το συμβόλαιό τους- θα πάρουν μέχρι στιγμής στο «Survivor 4» οι παίκτες που έχουν αντέξει την πείνα, τις κακουχίες και τον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. Στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας το πρωί της Παρασκευής (16/4) ανέφερε τα χρήματα που έχουν μπει στον «κουμπαρά» των παικτών του Survivor μέχρι και σήμερα. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους εναπομείναντες παίκτες και τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει εντυπωσιάζουν!
Ο Ντάφυ μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει λάβει 96.000 ευρώ, με 6.000 ανά βδομάδα. Ο Αλέξης Παππάς λίγο παρακάτω από τον Τριαντάφυλλο έχει έσοδα 80.000 ευρώ με 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Αμέσως μετά ακολουθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι και η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε στην 15η εβδομάδα και έλαβε το ποσό των 60.000 ευρώ με 4.000 ανά εβδομάδα. Ο Ηλίας Μπόγδανος που μπήκε λίγο αργότερα από τους άλλους στο παιχνίδι, έχει λάβει έως ώρας 44.000 ευρώ».
ΥΓ Δεν υπάρχει σωτηρία...