ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Κανάκης: O κορονοϊός μάς αποδεκάτισε αλλά σιγά σιγά μαζευόμαστε


Ο κορονοϊός έχει… αποδεκατίσει τους Ράδιο Αρβύλα, όπως είχε πει χαρακτηριστικά πει ο Αντώνης Κανάκης πριν μερικές μέρες. Συνεργάτες της εκπομπής του Open βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό..και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τέθηκαν αυτόματα σε καραντίνα.
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό στην συχνότητα του Open. Ο παρουσιαστής ανέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των συνεργατών του.
«Σιγά σιγά αρχίσαμε και μαζευόμαστε. Οι άνθρωποι μας γίνονται καλά και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη που επέστρεψε στο βαν!» είπε ο Αντώνης Κανάκης και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
«Βαγγέλη, Σμαρώ, Βασίλη σας περιμένουμε πίσω γρήγορα. Και βέβαια τον Τάκη τον… προδότη μου!» είπε στην συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης ενημερώνοντας πως ο συνεργάτης του νοσεί βαρύτερα από τον κορονοϊό σε σχέση με τους υπόλοιπους.
«Γρήγορα κοντά μας» ήταν η ευχή του Αντώνη Κανάκη στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».