ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Mega: Έρχονται αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων


Iδιαιτέρως προβληματισμένοι είναι στο MEGA με τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού που δεν λέει να ξεκολλήσει από τα 5άρια. Την ίδια ώρα που ο Νίκος.. Ευαγγελάτος δυο ώρες νωρίτερα κοιτάει κατάματα τον ανταγωνισμό και ενίοτε χτυπάει πρωτιές στη ζώνη του και συνεχίζει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τον ενημερωτικό τομέα. Κι αυτό γιατί όλο το βάρος για την ερχόμενη σεζόν έχει πέσει στην ψυχαγωγία – με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αφενός – και αφετέρου με την μυθοπλασία που στήνεται με πολύ προσεκτικές κινήσεις για του χρόνου.
Ωστόσο, μετά το Μάιο που θα έχει κλείσει το κομμάτι των σειρών και της προετοιμασίας τους, τα επιτελικά στελέχη του MEGA πρόκειται να ασχοληθούν και με το κομμάτι της ενημέρωσης που αποτελεί την ναυαρχίδα του κάθε καναλιού και ιδίως του Μεγάλου Καναλιού που είχε παράδοση και σε αυτό.
Οι αλλαγές αφορούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές και σε άλλες βάρδιες.
Πηγή: tvnea.com