ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Xωρίς «ναι μεν, αλλά»


Έχω την εντύπωση ότι η πιο γαμάτη πρωτοβουλία των ημερών έρχεται από τα παιδιά που εμφανίζονται στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες». Την πιο δημοφιλή σειρά δηλαδή της ελληνικής τηλεόρασης, γι’ αυτό και έχει τόσο μεγάλη σημασία η απόφασή τους να φωτογραφηθούν με μπλουζάκια για τον Ζακ Κωστόπουλο. Τα οποία μπλουζάκια είναι τυπωμένα από την πρωτοβουλία «μοίρασμα» και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων.
* Το οποίον δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται, μιας και για αρκετό κόσμο ο Ζακ δεν έπεσε ποτέ θύμα λιντσαρίσματος, αλλά απλώς έφταιγε η κακιά η ώρα. Για να μην πω ότι αθωώνουν εντελώς όσους τον οδήγησαν στον άλλο κόσμο.
Ως εκ τούτου, το να πάρεις θέση και μάλιστα θέση χωρίς «ναι μεν, αλλά», τη στιγμή μάλιστα που έχεις πολλά να χάσεις, σημαίνει ότι έχεις σθένος και κούτελο και μαγκιά. Κι άσε τον Μάικλ Τζόρνταν να δηλώνει ότι παπούτσια ψωνίζουν και οι Ρεπουμπλικάνοι!
* Παρεμπιπτόντως, μπορείτε κι εσείς να σταθείτε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες, με μια επίσκεψη και μια δωρεά στη διεύθυνση: gogetfunding.com/justice-for-zak/
Χτες το βράδυ που πέρασα από εκεί οι δωρεές πλησίασαν πολύ τα 30.000 ευρώ, προερχόμενες από 1.001 δωρητές. Δεν θέλει και πολύ δηλαδή για να πιάσουν τις σαράντα χιλιάδες ευρώ που είναι και ο τελικό στόχος.
- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ του Χρήστου Ξανθάκη στο newpost