ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Νέο site από την ΕΡΤ και πλήρης αναδιάρθρωση στο αθλητικό δυναμικό

Από 1η Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα αποκτήσει το δικό της αθλητικό site. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, τεχνικού τύπου προς το παρόν, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα αναλάβει τη διεύθυνσή του. Αυτό θα γίνει μετά από αξιολόγηση που θα προηγηθεί. Σημειώνεται πως η Διεύθυνση Αθλητικού Προγράμματος αποτελείται από 100 άτομα περίπου.. και Διευθυντής της είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.
Σύμφωνα λοιπόν με τον σχεδιασμό της ΕΡΤ όλα αλλάζουν στο αθλητικό τμήμα. Από τη νέα χρονιά θα αναδιαρθρωθεί η λίστα των αρχισυντακτών, οι παρουσιαστές θα αξιολογηθούν από το μηδέν και θα αλλάξει και η λογική των αθλητικών δελτίων ειδήσεων. Θέλουν, λένε, να υπάρχει καλή συνεργασία του Τμήματος Ειδήσεων και του Τμήματος Εκπομπών με την ΕΡΑ Σπορ.
Το ERTSPORTS ως γνωστόν από ελεύθερο κανάλι το υποβίβασαν σε web, αποκλειστικά στο internet με τη μερίδα του λέοντος στις αθλητικές μεταδόσεις της «κλασικής» τηλεόρασης να παίρνει πλέον η ΕΡΤ3 (η οποία αναβαθμίστηκε σε HD).
- από το e-tetradio