ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ιστορίες της παρέας για να ξορκίσουμε την «κακή χρονιά»

Το 2020 κοντεύει να μας αποχαιρετήσει. Μια χρονιά δύσκολη που την μονοπώλησε η καταστροφική επέλαση της πανδημίας Covid-19.
«Το κακό πρέπει να το ξορκίζεις και να προχωράς παρακάτω έλεγαν οι παλιότεροι». Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το MEGA STORIES σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 00:10, αποχαιρετούν αυτήν την «κακή» χρονιά, ακούγοντας ιστορίες. Ιστορίες τρυφερές,.. αστείες, ανάλαφρες αισιόδοξες. Ιστορίες από το παρελθόν που τις επιστρατεύουμε ως αντίδοτο για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να πάρουμε δύναμη για το μέλλον. Ιστορίες ειπωμένες από «δικούς μας ανθρώπους».
Γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, άνθρωποι του θεάματος, οι «δικοί μας άνθρωποι» ξεδιπλώνουν τις δικές τους ιστορίες. Ενδιαφέρουσες, νοσταλγικές ιστορίες που ακούγονται καθισμένοι αναπαυτικά σε έναν καναπέ, απολαυστικές ιστορίες που συνοδεύουν μια όμορφη βόλτα στην πόλη, ή «φευγάτες» τις οποίες μοιραζόμαστε πίνοντας ένα πότο!
Με αυτόν τον τρόπο οι καλεσμένοι της εκπομπής μας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι προσκαλώντας μας να δραπετεύσουμε μαζί τους σε αλλοτινές, ανέμελες εποχές τότε που όλα γίνονταν απλά και ανεπιτήδευτα!
Στην παρέα θα βρίσκονται (με αλφαβητική σειρά) οι: Θοδωρής Αθερίδης, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Ράντου, Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Φερεντίνος.
MEGA / Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 00:10