ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

4 στους 10 εργαζόμενους στο νοσοκομείο Tρικάλων είναι επιφυλακτικοί με το εμβόλιο

Τι λέει ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων 


Να δώσουν το καλό παράδειγμα και να εμβολιαστούν κάλεσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, Γιώργος Πέτρου τους γιατρούς, σημειώνοντας ότι ειναι ο βασικός τρόπος για να αρθούν οι όποιες επιφυλάξεις των πολιτών.
Πάντως, στο νοσοκομείο.. Τρικάλων, από τους συνολικά 938 εργαζόμενους, οι 491 εμφανίστηκαν θετικοί στο να εμβολιαστούν. Όμως, 371 εργαζόμενοι, δηλαδή το 39.5% εμφανίζεται επιφυλακτικό για την ώρα. Ενώ 76 είπαν ότι δεν απαντούν ακόμη.
Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 για αυτά τα ποσοστά, ο κ. Πέτρου σημείωσε ότι δεν είναι το ιατρικό προσωπικό. Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία τους, επειδή έχουν δει και αντιμετωπίσει στις μονάδες covid αλλά και ΜΕΘ τον ιο θα κάνουν το εμβόλιο. Οι υπόλοιποι είναι διοικητικό προσωπικό.
Οι επιφυλάξεις, σύμφωνα με τον κ. Πέτρου, δεν αφορούν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αυτό που προβληματίζει κάποιους είναι η επείγουσα παραγγελία του υπουργείου Υγείας χωρίς να έχει γίνει μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση και επιπλέον η τήρηση των σωστών συνθηκών που χρειάζεται το εμβόλιο για να συντηρηθεί.