ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Νέες αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα του Open

Οι αναταράξεις στο Open συνεχίζονται με το σύστημα να προσπαθεί να ισορροπήσει μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις διευθυντικών στελεχών από τον ενημερωτικό τομέα (Μιχαλέλης, Μπαλής κλπ) και την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Τις τελευταίες ώρες στον τηλεοπτικό σταθμό Open υπήρξαν νέες αποχωρήσεις δημοσιογράφων.. Ανάμεσα σε αυτούς που έφυγαν ήταν και ο Βασίλης Ζέρβας που ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το στήσιμο του Open, έγραψε χθες στο fb:
«Ήμουν εκεί από την πρώτη μέρα. Πριν καν έρθουν γραφεία και καρέκλες. Εζησα για ακόμα μια φορά την γέννηση ενός νέου καναλιού. Με το άγχος για τα πρώτα βήματα. Την αγωνία για το πρώτο δελτίο. Τη χαρα. Την απογοήτευση. Γέμισα συναισθήματα μοναδικά. Χωρίς τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα υπηρχαν. Αυτούς που με πίστεψαν μέχρι την τελευταία μερα, αυτούς που με στήριξαν, αυτούς που ήταν στο πλάι μου κάθε στιγμή. Την ιστορία την γράφουν οι παρέες... ευχαριστώ για όλα».
Eπίσης και η Χριστίνα Φραγκιά αποχαιρέτησε στο fb τους συναδέλφους της στο Open γράφοντας: «(...)Σας ευχαριστώ και καλή αντάμωση».