ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Σούγια: Εκοψαν τα δέντρα για να διώξουν τους κατασκηνωτέςΥπάρχει όμως τρόπος...
Την τραγική εικόνα βαθιά κομμένων δέντρων αντίκρισαν κάτοικοι και κατασκηνωτές χθες στη παραλία της Σούγιας Χανίων, ένα μέρος όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται αρκετοί κατασκηνωτές για διακοπές.
Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από την Άννα Σαματά, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων, κάποιοι προχώρησαν στην κοπή των δέντρων κάτω από τα οποία οι κατασκηνωτές συνήθως βάζουν τις σκηνές τους..

Σύμφωνα με το site «agonaskritis.gr», η απόφαση για την κοπή των δέντρων (πολύ βαθύ κλάδεμα) δε λήφθηκε από το σύνολο των κατοίκων αλλά από μερίδα καταστηματαρχών οι οποίοι αντιδρούν στην παρουσία των κατασκηνωτών στην παραλία της Σούγιας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ενέργεια αυτή προέρχεται από τον Δήμο.
Για το θέμα υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από κατοίκους της Σούγιας που διαφωνούν με αυτήν την τακτική και επιθυμούν την παρουσία κατασκηνωτών αλλά και από μερίδα κατοίκων (κυρίως καταστηματαρχών) που βλέπουν θετικά την προοπτική να μην επισκέπτονται την Σούγια κατασκηνωτές.
Ο Ν.Μ. σχολίασε στο facebook την παραπάνω ειδηση της ΕφΣυν :
Υπάρχει τρόπος. Ας μην πατήσει κανείς σε τέτοια αχάριστα μέρη μέχρι να βάλουν μυαλό. Μην πατε φετος Σούγια, μην πάτε Δονούσα. Μην πατε πουθενά που διώχνουν και κυνηγάνε κόσμο για να κερδίσουν πιο πολλά λεφτά. Πάτε λχ στην Τήλο να δείτε πως ενας έξυπνος δήμος και ωραίοι κάτοικοι και τη φύση φροντίζουν και τους ελεύθερους κατασκηνωτές διευκολύνουν, ώστε να κερδίζουν όλοι.