ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Κεγκέρογλου: "Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους"

Ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για αναφορές του κατά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, στις 28 Μαΐου του 1979, έκανε μέσω Τwitter ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Ο Πορτοσάλτε σχολίασε στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ πως η Ελλάδα με την..
ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από «γραφική» σε «κανονική» χώρα και άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».
Ο Β. Κεγκέρογλου εκτίμησε πως οι απόψεις Πορτοσάλτε προωθούν τον διχασμό και σχολίασε στο Τwitter:
«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!! ».