ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφοι: δεν με θες εσύ μία, δεν σε θέλω εγώ δέκα

Για μια ακόμη φορά χθες ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω κύκλων και φίλων εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τα Μέσα, που στο σύνολο τους δεν πρόβαλαν την εκδήλωση στο Ζάππειο και την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε όρθιοι 2».
Για μια ακόμη φορά τα παράπονα ήταν δικαιολογημένα. Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλο μας αν δεν γράφαμε το αυτονόητο: όντως πολλά Μέσα γύρισαν..
την πλάτη τους στο κόμμα της Κουμουνδούρου και αγνόησαν την εκδήλωση.
Προτού όμως αναρωτηθούμε τι έκαναν τα μέσα για τον ΣΥΡΙΖΑ ας δούμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα Μέσα. Γιατί σε αυτή τη σχέση τα αισθήματα είναι «αμοιβαία» και φροντίζουν και οι δυο πλευρές να στέλνουν το... μήνυμα.
(...)
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τους δημοσιογράφους και τους το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Το χθεσινό φαινόμενο δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Δεν υπάρχουν σχεδόν ποτέ θέσεις για να καθίσουν οι εκπρόσωποι του τύπου, πρίζες για να συνδέσουν λαπ-τοπ, ίντερνετ για να κάνουν τη δουλειά τους.
Τα παράπονα της Κουμουνδούρου ήταν χθες δικαιολογημένα. Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να παραδεχτούν πως δικαιολογημένα είναι και τα παράπονα των δημοσιογράφων. Γιατί με τη λογική «δεν με θες εσύ μια, δεν σε θέλω εγώ δέκα» δεν βγαίνει τίποτα.

- από εκτενές κείμενο της Ευγενίας Κουντούρη στο reader.gr (oλόκληρο ΕΔΩ)