ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ποια sites διαβάζει ο Μητσοτάκης

Τι διαβάζει ο Μητσοτάκης για την ενημέρωσή του; Οι στενοί συνεργάτες του βεβαιώνουν ότι διαβάζει τον καθημερινό Τύπο και δεν περιμένει την αποδελτίωση που γίνεται από το γραφείο Τύπου, ή την ενημέρωση που μπορεί να έχει από τους πολλούς δημοσιογράφους που εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Διαβάζει τα πάντα, ελληνικό και ξένο Τύπο και κρατά σημειώσεις..
σε θέματα που θεωρεί ότι έχουν ενδιαφέρον.
Στο Υπουργικό Συμβούλιο αποκάλυψε, η αλήθεια με καλυμμένο τρόπο, ότι διαβάζει και sites. Ενημερωτικά κατά κύριο λόγο sites. Είπε συγκεκριμένα ότι διάβασε το πρωί ένα άρθρο, χωρίς να κατονομάσει ποιο και ποιανού, που έλεγε ότι δεν πρέπει να σκορπίσουμε τα λεφτά του Ταμείου Ανάπτυξης στους πέντε ανέμους με την ανεμελιά του νεόπλουτου.
Από πού πήρε τη φράση αυτή; Από άρθρο στο Protagon του Δημήτρη Ευθυμάκη. με τίτλο «Κι αν τα πάρουμε, ξέρουμε τι θα τα κάνουμε;» Μόνο που δεν το προχώρησε γιατί ο Ευθυμάκης συνέχισε λέγοντας «…όταν τελειώσει το χρήμα αντιδρά σαν γερο-Λαδάς…»
- από το enimerosi24