ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ο Γιάννης Σμυρλάκης βρίσκει τον δρόμο του

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναζητά εναλλακτικές μορφές προκειμένου να βγει στα ΜΜΕ. Και προς αυτή την κατευθυνση προφανώς και δεν είναι τυχαία η αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη από το Mega προκειμένου να συμμετάσχει στο εγχείρημα για δημιουργία καναλιού από τον ΣΥΡΙΖΑ που προανήγγειλε ο γραμματέας της ΚΕ του κομματος Πάνος Σκουρλέτης..

Φαινεται λοιπόν πως ο δημοσιογράφος Γιάννης Σμυρλάκης βρίσκει τον δρόμο του κι όπως γράφει το e-tetradio, ήταν επιτυχημένος Διευθυντής Σύνταξης στην «ΕφΣυν», δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση και το κατέχει το σπορ.
Υπεύθυνος των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης και ήδη του πιστώνεται η αναμόρφωση (και η άνοδος στις ακροαματικότητες) του 105.5 Στο Κόκκινο. Αν και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται και πολύ επιτυχημένος... μιντιάρχης εδώ που τα λέμε.
Πάντως πριν 3,5 χρόνια, όπως αποκαλύπτει το e-tetradio, η «Left Media Α.Ε.» που λειτουργεί τον 105.5 Στο Κόκκινο είχε κατοχυρώσει τους τίτλους «LEFT TV», «LEFT RADIO», «LEFT NEWS» και «LEFT FM», μαζί με τα λογότυπά τους.