ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η Φωτεινή Βελεσιώτου live από το σπίτι της

H Φωτεινή Βελεσιώτου μάς προσκαλεί στο σπίτι της, το βράδυ της Δευτέρας 1ης Ιουνίου 2020 στις 22:00 και μοιράζεται με τους ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος σκέψεις, ιστορίες και αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της προσωπικής της δισκογραφίας, αλλά και αγαπημένα δικά της και δικά μας.
«Σε έναν κόσμο που όσο κι αν αλλάζει, θα συνεχίζουμε να.. ανταμώνουμε, να μοιραζόμαστε, να τραγουδάμε. Ξανά μαζί λοιπόν…».
Μαζί της ο Νίκος Παπαναστασίου (πιάνο, ακορντεόν, φωνή) και ο Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα, μπουζούκι, φωνή).
Τον συντονισμό της δράσης «Live… από το σπίτι τους» έχει αναλάβει ο Διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.
Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξωτερική μετάδοση και ηχογράφηση.
Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (webradio.ert.gr/deftero/)