ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ποιος Μαρινάκης; Για άλλα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου

Μια επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έδωσε τέλος στη φημολογία που ήθελε τον Νίκο Χατζηνικολάου να κοιτάει προς Συγγρού μεριά και να συζητάει για μεταγραφή στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του..
σταθμού και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω. Αναλυτικά και... επίσημα:
«Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια. Με το κύρος, την αξιοπιστία και την πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω"»