ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Στον Στράτο Διονυσίου λέμε Ναι

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» επιστρέφει με νέα επεισόδια στη συχνότητα της ΕΡΤ1.
Με νέα δεδομένα, αλλά με το ίδιο κέφι και με πολλή αισιοδοξία, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας μουσική, τραγούδια και τις ιστορίες ανθρώπων που άφησαν ανεξίτηλα τα χνάρια τους στη χώρα μας, αλλά και την ψυχή μας.
Το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 και ώρα 20:30 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με..
τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Στράτο Διονυσίου.
Με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την ημέρα που ο μεγάλος καλλιτέχνης «έφυγε» από κοντά μας, φιλοξενούμε τους τρεις γιους και άξιους συνεχιστές του, Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή.
Τα παιδιά του Στράτου τραγουδούν πολυαγαπημένα τραγούδια και μοιράζονται μαζί μας τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον πατέρα τους.
Επίσης κοντά μας, οι συνθέτες Τάκης Μουσαφίρης και Θανάσης Πολυκανδριώτης, οι οποίοι καταθέτουν τις δικές τους εμπειρίες με τον αξέχαστο τραγουδιστή.
Ανατρεπτικό στιγμιότυπο, η παρουσία του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος τραγουδά Στράτο με τη χαρακτηριστική του φωνή, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν σύνορα σ' αυτές τις ποιότητες…
Στο πλευρό των υιών και οι κυρίες Λιζέττα Νικολάου και Κική Λουκά, συνεργάτιδες του Στράτου, που με τις υπέροχες φωνές τους μας ταξιδεύουν στο παρελθόν.
«Όταν άκουσα τον Στράτο, συγκλονίστηκα» μας λέει ο ανεπανάληπτος Μίμης Πλέσσας, ο οποίος υπέγραψε το εμβληματικό ζεϊμπέκικο «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου».
Η Αγνή Καλουμένου παίρνει τη σκυτάλη για τη νέα γενιά, χαρίζοντας φρέσκες πινελιές στο αφιέρωμα.
Ο αγαπημένος φίλος της οικογένειας Σπύρος Λιβαθινός -παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού- μας μεταφέρει γλυκές ιστορίες από τη γνωριμία και τη φιλία τους.
Στο αφιέρωμα παρουσιάζεται σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας και το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση