ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Απέσυραν άρον άρον το σποτ με τον Λούλη

Την απόσυρση του σποτ για την αποφυγή του συνωστισμού με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη (δείτε ΕΔΩ) ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά την θύελλα αντιδράσεων και επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «επειδή η κριτική για σεξισμό, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια..
εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε» ενώ τονίζεται ότι η καμπάνια θα συνεχιστεί με σποτ της Κατερίνας Λέχου (δείτε ΕΔΩ). To σποτ με τη Λέχου δόθηκε το πρωί της Κυριακής στη δημοσιότητα και το ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο υφυπουργός Άκης Σκέρτσος που συντονίζει τη γραμμή του Μαξίμου...
Πάντως πολλοί είναι αυτοί μέσα στην κυβέρνηση που επιρριπτουν ευθύνες στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά καθως μέχρι και πριν λίγες ώρες είχε ανεβάσει το επίμαχο σποτ στον λογαριασμό του στο twitter:
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την απόσυρση του σποτ με τον Λούλη.
«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.
Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».