ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Μπακογιάννης στον Πρετεντέρη: Δεν έγινε φιέστα στην Ομόνοια- δεν περιμέναμε τόσο κόσμο

"Eμείς την Ομόνοια την είχαμε έτοιμη από τον Μάρτιο και επίτηδες δεν την ανοίγαμε λόγω του κορωνοϊού. Δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν
δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα που θα λειτουργήσει το συντριβάνι". Aυτό είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ρ/σ Θέμα 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη..

Απαντώντας στις επικρίσεις για φιέστα που προκάλεσε επικίνδυνο λόγω κορωνοϊού συνωστισμό χθες το βράδυ στην πλατεία, ο Κ. Μπακογιάννης είπε:
«Εγώ ο ίδιος πήγα για μερικά λεπτά, για να ευχαριστήσω τους χορηγούς που δώσανε τα ζεστά τους λεφτά και να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Από εκεί και πέρα ήταν εκεί και η Ελληνική και η δημοτική αστυνομία. Μάλιστα η δημοτική αστυνομία είχε πάρει και τα μεγάφωνα και φώναζε στον κόσμο να κρατήσουν αποστάσεις. Ηρθε ένας κόσμος παραπάνω από ότι το περιμέναμε. Ξέρετε, ακόμη και τώρα περνάει κόσμος από την πλατεία, σταματάει, βγάζει φωτογραφίες. Και δείχνει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε όλοι τον ελεύθερο χώρο, το δημόσιο χώρο”.
"Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε και να μην διαφυλάσσουμε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης" σημείωσε ο Κ. Μπακογιάννης.

- διαβάστε:
Κάποιοι μη σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια συγκεντρώνονται σε πλατείες...